Tientallen mensen behouden traditie nieuwjaarsduik op Scheveningen

Michael Withuis


Foto: TV West

Tientallen mensen hebben op Nieuwjaarsdag toch een nieuwjaarsduik genomen. De traditionele nieuwjaarsduik op Scheveningen ging vanwege de corona maatregelen niet door.

De organisatie bood een alternatieve nieuwjaarsduik aan: een soepblik met zeewater. Met deze ‘thuisduik’ konden deelnemers coronaproof toch fris beginnen, was het idee. Het idee was een succes: binnen 24 uur waren maar liefst 25.000 blikken zeewater voor de alternatieve nieuwjaarsduik al op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Veel kritiek op normaal gezellig oudejaarsfeest in Duindorp

Er is veel kritiek op een feest dat op oudejaarsdag aan het einde van de middag werd gehouden op het Tesselseplein in Duindorp. Duindorpers hadden een demonstratie aangemeld, maar op het Tesselseplein werd gedanst en gehost. ‘Demonstranten’ hielden zich niet aan de coronaregels. Tegen 18.00 uur was het plein leeg, […]
Veel kritiek op normaal gezellig oudejaarsfeest in Duindorp